luni, 1 iunie 2009

De la nasul - fara numar

Dupa luni de ironii la adresa Elenei Basescu, dupa gafe indelung mediatizate, dupa ani de ostracizare a familiei Basescu pe toate Antenele, nu stiu cum se face ca saptamana trecuta nu numai ca Antenele s-au predat in fara Elenei Basescu, dar au inceput sa-i faca si campanie electorala.
Ma intreb si eu ca un spectator derutat:
1. cum e posibil ca un jurnalist sa aiba un invitat in platou si la finalul emisiunii sa-i propuna invitatei din platou sa-i fie nas la nunta, asa cum i-a propus Victor Ciutacu Elenei Basescu?
2. cum e posibil ca, in plina campanie electorala, un jurnalist sa declare la finalul unei emisiuni a carei invitata a fost o candidata la alegeri - in speta Elena Basescu - ca el o va vota. Este vorba despre maestrul impartial Ion Cristoiu, la finalul emisiunii sale Zig Zag. Imi pare rau, maestre, dar asa ceva nu este posibil intr-o democratie, nu este posibil pentru un jurnalist care se mai vrea inca jurnalist.
Cred ca daca ne gandim mai bine avem de a face cu publicitate electorala mascata si ce este cel mai paradoxal este ca aceasta vine de la doi dusmani declarati ai lui Traian Basescu. In ce telenovela ieftina traim?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu