marți, 26 mai 2009

Vreau sa fiu fotom..., aaa europarlamentar!!!

Toata lumea pretinde ca Elena Basescu candideaza de capul ei la alegerile europarlamentare.
De fapt, chiar si spotul sau electoral nu face altceva decat sa nege eventualele comentarii "rautacioase" conform carora EBA este scoasa in fata de ta-su. In contextul in care orice candidat isi prezinta o frantura de program, sau macar o speranta in materie de politica europeana in spotul TV, Elena Basescu alege sa ne spuna ca n-o impinge Base senior de la spate, ca s-a dus singura la facultate (maaaare realizare) si ca daca i s-a pus pata intr-o dimineata sa devina fotomodel, chiar a devenit. Pe acelasi principiu, acum i s-a pus pata sa fie europarlamentar si intreaga suflare portocalie conspira pentru ea. Nu stiu cum sa spun, dar bunul simt si nimic mai mult, ne indica faptul ca Elena Basescu e fata lui tati, care o sustine cu siguranta, si plus de asta isi pune si partidul sa o ajute.

O campanie electorala la nivel national nu se organizeaza foarte usor. E nevoie de oameni in toate judetele, oameni care sa cunoasca locurile si care sa planuiasca activitati, sa aduca aplaudaci,etc. Cu siguranta acesti oameni sunt de la PDL, si asa cum au indicat mai multe publicatii locale, de regula organizatiile de tineret au avut in sarcina organizarea actiunilor pentru EBA.
Mai mult, Hotnews a informat astazi ca "Liderii de filiale ai PDL ar fi primit luni, la sedinta Colegiului Director, ordin sa asigure, la alegerile din 7 iunie, cate zece voturi, in medie, pe fiecare sectie de votare pentru Elena Basescu, au declarat pentru Hotnews surse de la varful partidului. Pedelistii se bazeaza pe un calcul simplu: in tara sunt in total 17.000 de sectii de votare. Zece voturi pe sectie inseamna 170.000 de voturi. Astfel, EBA ar castiga un mandat la Bruxelles si in cazul unei prezente super-optimiste de 30%. O prezenta mai redusa inseamna emotii mai putine. Candidatii independenti devin europarlamentari daca, potrivit legii legii, aduna mai multe voturi decat asa numitul coeficient electoral national."
Ce pot sa spun mai mult decat ca PDL si Traian Basescu ne prostesc pe fata. Si pentru cei care au iluzia ca in Romania nu se fura la vot, am o veste trista: Elena Basescu va modela pentru ei in Parlamentul European.
Pentru cine a uitat, Elena Basescu e tot fata asta:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu